Vilken dag!

Gudars vilken härlig dag vi haft idag! Ja, igår med för den delen. Men solen har strålat över oss hela dagen på skara sommarland och det har varit underbart! Har bränt mig som sjutton, men det var det värt! Ungarna har badat och åkt karuseller, lekt i leklandet, åkt roddbåt, lekt på lekparken och åkt mer karusell! Haft det toppen verkligen! Tänkte bjuda på lite bilder, men vill då börja med bilderna från igår.. Saxenhof och lite lek hemma.

Sammanlagt blev det 4 stycken krabbor för Tindra. Hon tyckte det var häftigt att fiska krabba. Men hon vägrade släppa ut stackarna sen..Jesper fick göra det i smyg medan hon gungade, haha!

Det var dom bilderna det! Nu kommer dagens bilder från sommarland!

Molly hade bajsat för 2a gången idag..blev lite trött på´t! Sen att hon bajsade ytterligare 2 gånger efter detta hör inte hit.. Tror att hennes ”huggtänder” är på gång att komma…

Så, det var alla! Om ni undrar varför det är så få bilder från vattenlandet är det för att jag prioriterade lite annorlunda. Jag prioriterade att bada tillsammans med mina barn istället för att ta kort, så Jesper gick och låste in kameran + alla andra värdesaker i ett fack och så gick vi och badade allihopa istället! Men några bilder hann jag med i alla fall. Ungarna verkar ha haft roligt även om Tindra var lite besviken att hon inte fick åka så mycket karuseller.. Hon är fortfarande för kort (1 meters längdgräns i vuxet sällskap..) för nästan allt. Lite konstigt kan jag tycka då Liseberg har 90cm på de flesta mindre karusellerna, i vuxet sällskap då. Nåja, hon blev nog rätt nöjd ändå!

Klänningen som Tindra har på sig ÄLSKAR jag! Den fick hon av min mormor i present. Den är fin, tunn, luftig och går att knyta upp så den blir lite kortare, som ni kanske ser på bilderna. Dessvärre är den inte speciellt lekvänlig/klättervänlig då hon trampar på den. Men den är ju sååå fin! Jag är lite utav en sucker för långa klänningar. Speciellt i det stuket.

Men vet ni vad? Nu blir det sängen för min del! Får fortsätta på den där fotoutmaningen en annan dag.. Natti natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.