Våran helg i Uppsala!

Slänger bara in bilderna! Orkar inte skriva text under dom.. Men det är nästan bara bilder från i fredags, bara så ni vet. Har varit lite dålig på att ta kort, hehe! Ovanligt? Nää..

Det var bilderna från Uppsala det! För att förtydliga vem det är på bilderna så, bebisen högst upp är Martin och Martinas yngsta, Emilia. Den andra tösen är deras äldsta, Cornelia, hon är lika gammal som Tindra. Det var ju så jag lärde känna dom! Vi väntade barn samtidigt och hängde på minbebis.com! Den andra bebisen ni kan se, det är deras grannes pojk, Love. Jag har även fått lite bilder av Martina som jag tänkte visa, men jag tar det i ett annat inlägg.

Nu kommer lite bilder från hemresan med.
På en rastplats jag stannade på för att rasta Troja fanns det några sånnahär stenutformningar, vad dom nu kallas. Lite fräckt. Fanns 3 stycken tror jag.

Det har varit en trevlig helg, trots att Tindra lämnat sina öron hemma. Min lilla trotsunge! Men det var skönt att komma hem. Nu ligger Molly och vilar och jag själv måste snart ta en dusch känner jag. Tindra kanske kan duscha med mig.. Får se hur jag gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.