Underbart!

Vilket härligt väder det blev såhär på kvällskvisten! Jag tog med mig hunden och gick till skogslyckan för att hämta paket och köpa såpa. Jag skickade ju tillbaka den rutiga klänningen som jag beställde på h&m, minns ni? Den var alldeles för liten över bysten, trots att jag inte alls är stor där över, haha! Idag kom den i storleken större och den sitter betydligt bättre! Sitter vid fel dator ni så jag kan inte visa, inte för att jag tagit nån bild heller, men det kommer väl nån gång, haha!

Min man är lite bekymrad. Han säger att det är fel på våran våg. Ja, sa jag, det är det faktiskt. Den väger in en för mycket (visar för hög vikt) och det har jag till och med fått bevisat nu! Jag vägde mig hemma (66,3kg) och vägde mig sedan hos Krewer, som har en vanlig icke-digital våg och vägde 65 där. Men han sa, neej det kan inte vara möjligt, den måste visa för lite! Då visar det sig att han numera inte väger 3-siffrigt längre! Han har alltså lyckats tappa närmare 12kg! Vågen stannade på 98kg för han, med mjukisbyxor och tröja på sig. Tjohoo för honom!!! Är så glad för hans skull! Själv har man gått upp i vikt..hrm..! Aja, jag har bara mig själv att skylla då jag inte alls varit duktig med varken mat eller godis och dricka. Men det får det bli ändring på snart igen! Blev ju faktiskt sugen på att träna nu när jag var ute och gick så det kanske får bli nått pass denna veckan. Återstår att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.