Trötter..

Jag är trött.. Har knappt fått sova inatt. Har en granne med en bebis på 3 månader som förmodligen har kolik eller nått sånt. För han skriker och skriker. Har aldrig riktigt hört han så mitt i natten som jag gjorde inatt. Trodde aldrig att ungen skulle sluta skrika! Så det resulterade i att jag somnade sent. Sen upp vid 6.30 imorse. Lär förmodligen inte bli en tidig kväll ikväll heller eftersom Tindra somnade på soffan när hon kom hem från dagis. Men men, dom har ju sommarlov nu och då får man faktiskt vara vaken lite längre. Molly däremot lär nog inte vara vaken många minutrar till. Men hon ska snart få hoppa in i duschen för hon är kladdig från topp till tå! Hon har suttit och käkat ballerinakex om ni undrar..

Jag funderar och filurar på vad jag ska fota inför nästa fotoutmaningsdag som är ”tema grön”. Känns som att jag vill vara lite påhittig. Men kan inte komma på vad jag vill fota. Får fundera lite till så kommer väl bilden upp senare ikväll..

One thought on “Trötter..

  1. Hej gumman, en liten rättelse angående bilden, vi var inte på någon finlandsfärja denna gång, utan vi var på en danmarksfärga på väg till skagen..kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.