Roadtrip!

På fredag packar jag och ungarna in oss i bilen för en lång resa. Förmodligen kommer den bli extra lång eftersom Molly inte är något större fan av att åka bil. Men jag får väl ha lite resurser med mig som jag kan muta henne med. Tänkte köpa korv och köttbullar som dom kan äta som mellanmål i bilen, kanske nått paket med russin med och så nått att dricka förståss. Får väl köpa på mig ett gäng med nappar med ifall att hon slänger dom på golvet så att jag inte når dom. För det är hon ganska bra på.. Men men, det blir nog bra. Frågan är bara hur sjutton jag ska få upp dom så tidigt på morgonen..? Dom har nämligen en tendens att sova till 8.30 nu för tiden. Molly sover ännu och klockan är 8.57 i skrivande stund! Helt underbart med sovmorgon måste jag säga, haha! Ja, men jag kanske ska skriva vart vi ska med? Vi ska åka till Uppsala och hälsa på ett par kompisar som bor där. Ska bli himla trevligt!

Så vad ska vi göra idag då? Inte mycket. Hade tänkt åka en sväng till Emaus om det är fint väder, men det ser ut att börja regna vilken sekund som helst, så vi får väl se. Först och främst måste ju Molly vakna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *