Resan hem

Hur gick då hemresan? Hyfsat. Molly var grinig ganska stor del av resan så jag hann stanna 3 gånger innan vi kom till Örebro. När jag sedan stannade i sickelsta (4:e stoppet) så satte jag på Pippi åt ungarna, då satt Molly såhär heeela filmen!

20110724-085938.jpg

Helt otroligt! Stannade i götene och rastade hunden igen och tänkte sedan köra hela vägen hem, men inte! Då börjar ungarna gnälla efter välling igen! Så hann bara till Lidköping innan nästa stopp! Efter vällingen somnade dom, men Molly sov bara till grästorp och sen var hon vaken resten. Så hon sov väl sammanlagt max 30 min under hela hemresan! Men i det stora hela gick det ändå bra, trots alla stopp! Ikväll kommer nog lite bilder från helgen upp. Om jag inte fixar det när ungarna vilar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.