Problem..

Alltså jag har lite problem på en ”dag” i fotoutmaningen. Jag ska alltså fota min vardag. Hur fan ska jag göra det? Ska jag ta kort på ungarnas framfart? Att tvättmaskinen står och rullar? Maten jag lagar? Städningen som görs? Utomhusleken? Eller varför inte en dag på stranden som kan ske så fort det är fint väder? Känns lite trist.. Men egentligen är det ju sanningen..

Hur som helst så har dagen varit rätt så trevlig. I alla fall om man bortser från min ryggvärk som jag haft hela dagen. Har knappt kunnat gå! Värken sitter i högra muskeln och precis bredvid den. Kanske har sträckt mig i sömnen eller nått. Ont har jag haft i vilket fall som helst. Men vi har varit nere i stan en sväng och kikat på fjordfestivalen. Är ju dock ingen höjdare kan jag säga. Men vi tänkte åka ner en sväng imorn så ungarna kan få åka lite karusell i alla fall. Och kanske få sig en popcorn. Tänkte åka dit på förmiddagen så vi har eftermiddagen fri till eventuellt ett strandbesök. Ska nämligen vara lika fint väder imorgon! Och då känns stranden mer lockande på eftermiddagen så man gått runt en stund i värmen. Men vi får se hur dagen blir helt enkelt. Hoppas i alla fall på att ryggen ska kännas bättre, annars har jag bunkrat upp med panodil..kan ju alltid hoppas att det kan hjälpa lite i alla fall!

Men nu mina kära vänner, nu är det sängdags hos familjen Andersson! Hoppas ni haft en trevlig dag! Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *