Nu ni rackarns!

Nu ser det lite annorlunda ut va? Blev faktiskt rätt nöjd över detta måste jag säga. När jag väl fattade hur jag skulle göra för att få till allt under menyn, haha! Fick möblera om och greja. Fick en stor header som jag ville ha och allt är bara enkelt och snyggt, enligt mitt tycke då, men er andra skiter jag i så länge jag själv är nöjd, moaha! Tänkte faktiskt försöka ta en bild på mig själv någon dag och sätta uppe i headern..får väl se hur väl jag lyckas med det. Men fram tills dess får Molly posera glatt! Så vad tycker ni? Blev det bra?

2 thoughts on “Nu ni rackarns!

  1. Riktigt snyggt blev det! Skön färg att läsa på också!

    Imorgon åker jag och A-C ut till stugan! Har faktiskt inte varit där sedan ni var upp för 2 år sedan – otroligt! Får hoppas att det blir hyfsat väder…

    Kram Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.