Lunginflammation

Då var det konstaterat! Jag har också lunginflammation! Suck på det! Läkaren frågade mig om jag hade astma, nej sa jag, inte vad jag vet men det går ju i släkten. Då sa han ”okej, för det låter som att du är väldigt trång i luftvägarna men det kan ju också bero på lunginflammationen.” Så ja, jag vet inte. Fick i alla fall penicillin som jag ska äta 3 ggr per dag i 10 dagar. Blir inte luftvägarna bättre då får dom väl göra en utredning på mig eller nått. Kanske har astma jag med, man vet ju aldrig. Men jag hoppas i alla fall att det ”bara” är lunginflammation och inget annat! Så nu har jag lagt mig i sängen och ska försöka vila lite innan vildingarna kommer hem. Men nu vet ni läget!

2 thoughts on “Lunginflammation

  1. Lunginflammation verkar ju också vara ärftligt – eller smittosamt – med tanke på att Cattis hade det när hon var på besök! Hoppas antibiotikan hjälper fort!

    Kram Jessica

  2. Krya på dig gumman !
    Hoppas oxå på att du ”bara” har fått lunginflammation och att du slipper astma !

    Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.