Lite förändringar!

Vissa av er kanske har märkt förändringarna, men vissa inte. Så jag tänkte skriva lite om vad som hänt. För det första har jag bytt ut bilderna i headern. Tidigare såg den ut såhär:
Och nu ser den ju ut såhär:
Blev rätt så nöjd över bytet faktiskt. Men funderar fortfarande på att byta tema eller göra om denna så att jag kan göra en större header. Men vi får se om jag orkar pilla med det ikväll. Hade behövt en testblogg tror jag, så att jag kan greja och se hur det ser ut innan jag publicerar det här. Jesper, hjälp mig! Haha!

Vad har jag mer grejat med då? Jo jag har lagt till Troja, och skrivit lite om henne, uppe i menyn under headern. Jag har även lagt till bilder under oss andra som jag skrivit om. Så gå gärna in där och titta också.

One thought on “Lite förändringar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.