Lite bilder och sånt..

Som sagt så var vi på fallens förut. Blev..2 bilder därifrån på när ungarna åker karusell, haha!

Sen blev det inga fler bilder, haha! Nåja, dom verkar då ha haft roligt i alla fall. Molly slocknade i bilen (ja ni läste rätt!!!) på vägen hem så jag bar in henne i sängen. Och där sov hon först till ca. 15.30, sen fick hon en flaska och somnade om till 16.30 ungefär. Tindra var ybertrött hon med så jag lade henne på soffan vid 16, men bar in henne i sin säng när Molly vakna. Och vi glömde av tiden lite så Tindra sov till 17.30!! Liiite väl länge kanske.. Så behöver jag säga att hon fortfarande är vaken nu (klockan 22.30)? Moaha!

Efter sovturen så hade Molly väldigt roligt i köket, i väntan på maten.

Världens ullibulligaste kinder! Man kan väl nästan äta upp henne?!

När Molly sen hade lagt sig igen drog jag och Malin ner till strandpromenaden med hundarna. Där gick vi i vatten så hundarna fick jobba lite (gick dock inte djupt så att dom simmade) och sen gick vi en sväng där och bara mös egentligen. Försökte ta lite bilder där på mig som jag tänkte ha i headern. Men blev inte riktigt nöjd då mitt flin ser ut som..nää..skit samma. Nåja, blev i alla fall några bilder där med.

Och med dom bilderna avslutar jag detta inlägg. Fortsätter på fotoutmaningen en annan dag.. Sorry om jag hoppar över lite, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *