Herregud vilken dag!

Tryckande värme, strålande sol och helt underbart! Äntligen kom sommaren tillbaka! Dock körde värmen slut på våra ungar så jag hann bli smått galen på dom! Vid 17-tiden gick vi in, Tindra satte sig på soffan med en flaska och slocknade 5 minuter senare. Anade att hon var trött för då är hon verkligen trotsigare än vanligt! Molly somnade drygt 1,5 timme senare. Så vi har faktiskt haft lugna gatan här på kvällen. Sitter mest och väntar på att klockan ska gå så att jag kan åka och hämta lillsyrran. Hon skulle vart här 16.30 men lär inte vara här än på en och en halv timme ungefär. Lite drygt..hennes resa tog alltså ca. 26 timmar, och än är den inte slut. Tycker lite synd om henne faktiskt..

Hur som helst har vi fått gjort ganska mycket idag. Jag har städat inne medan Jesper var ute med barnen, eller snarare barnet, Molly sov under tiden. Har till och med hunnit dammsuga och skura! Jesper fick dock byta av mig när jag bara hade köket kvar att skura för min rygg tog stryk, men nu är det rent och snyggt! Nu känns det inte längre som att gå i en sandlåda när man går på golvet, haha! Skulle behöva skura ur skåp och torka skåpsluckor och sånt, men det har jag faktiskt inte orkat. Nåja, det kommer fler dagar!

Det ska tydligen bli lika fint väder imorn, får se om vi drar oss till stranden då eller vad vi hittar på. Imorn kväll ska jag i alla fall försöka mig ut på en långprommis med Troja. Försökte idag, på dagen. Kom bara upp till lilla skogen ovanför oss innan Troja flåsade och hängde med huvudet så vi vände. Det var för varmt för stackarn! Hur som helst, vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda helt enkelt. Men nu ska jag surfa vidare! Ha en fortsatt bra kväll och en toppenbra morgondag!

2 thoughts on “Herregud vilken dag!

  1. Hur sjutton bär du dig åt för att orka STÄDA när det är så varmt?! Jag VILL verkligen städa – det behövs! – men det finns absolut ingen ork till det… Får nog ha skitigt fram till hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.