Flygmyrorna invarderar!

Fy fan vad äckligt! Rent ut sagt! Det har svärmat flygmyror här på eftermiddagen. Så illa att jag vägrade vara ute! Och tydligen var det inte bara här hemma utan även i stan. Vi åkte ner till mcdonalds och mötte upp Frida (Jespers syster), Emma och Tindra, dom hade kidnappat henne efter tandläkaren för att åka ner till lekplatsen i stan. Där hade det tydligen också varit en jädra massa flygmyror. Blä! Jag hatar ju i och för sig allt som kryper/flyger så det var nog extra äckligt då, haha! Jesper läste lite om det och tydligen är det parningstider, det är anledningen till svärmarna. När luftfuktigheten är perfekt så parar dom sig. Inte helt olikt människan kanske? Moaha! Nu var jag klyftig va? Hur som helst var det äckligt!

Tandläkaren ja, Tindra var ju på sitt första riktiga besök idag. Hon gapade snällt och tyckte nog att det var lite spännande att hoppa upp i stolen. Hon fick räkna tänder och tandläkaren kollade så allt såg bra ut, inga problem där inte! Hon hade sååå fina tänder! Sen var hon så stolt över att hon fick ett suddgummi (hon valde det själv ur burken) som hade en bild på en giraff.

Vad har hänt resten av dagen då? Ja, vi har faktiskt varit ute mycket. I alla fall innan svärmen kom. Sen har jag städat lite här hemma och nu på kvällen tog jag även en runda genom bilen. Har även handlat inför resan, färdkosten alltså. Och Jesper har handlat inför hans resa. Nu är det mesta klart! Ska bara vika lite tvätt och fixa lite, sen kan jag börja packa. Men kommer förmodligen inte packa idag tror jag. För nu rann all energi av mig! Så nu ska jag och gubben faktiskt sätta oss och kolla på Wallander på fyran!

Hoppas ni haft en bra dag!
Kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.