En önskelista!

Har gjort en liten önskelista inför min 25-års dag! Tänkte visa er lite vad jag önskar mig. Lite tips.. Får man göra så när man blir 25? Haha! Jag gör det i alla fall. Denna gången faller intresset på inredningsprylar. Och inte vilken stil som helst utan lite lantlig stil. Tycker det är såå snyggt! Detta önskar jag mig!
Hoppas det syns lite på mitt snygga kollage jag gjorde, haha! Alla dessa prylar hittar ni på http://www.houseofhedda.com/ under fliken ”Lantlig inredning”!

Sen finns det ju en miljon saker mer jag önskar mig, men det känns som att det är lite ”over the money-limit” så att säga. Exempel på detta är:
– En vattentät kompaktkamera
– Nya objektiv (finns många jag vill ha)
– En macbook
– Ett hus (gärna i norrland!)

Ja, som ni ser, lite dyrare grejor, haha! Men inredningsprylar kan jag tänka mig. Skulle nästan kunna ta hela kategorin under lantligt där, haha! Gjorde även detta till en ny kategori så att ”Min önskelista” är lätt att hitta i menyn. Visst är jag bussig? Haha! Kanske kommer upp fler grejer där under med, man vet aldrig..

One thought on “En önskelista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.