En förmiddag i skogen!

Efter att kidsen fått gå till dagis begav vi (jag & Troja) oss hem till Krewer för att hämta Thea och sen bar det av till skogs! Gick en sväng efter egonspåret men avvek därifrån efter en bit. Hundarna sprang, klättrade, hoppade och kom tillbaka. Jag fotade lite och gick mest runt och njöt av stillheten. Hade musik i öronen samtidigt och jag klättrade lite jag med. Kändes bara så skönt att gå igen. Har ju inte blivit mycket av den varan när vi varit sjuka..

Kapplöpning fram och tillbaka körde dom ganska mycket med i skogen, haha!

Denna sista bilden knäppte jag av med kameran från höften. Tyckte den blev lite fräck faktiskt..så jag var bara tvungen visa den..

Efter ca. 1,5 timme i skogen tyckte jag att det räckte och vi gick hemmåt, genom fårhagen och ut. När jag stängt grinden till fårhagen och kommit ut på cykelvägen får jag syn på ett får i storlek mindre…
Tror att den hamnat lite fel va? Så jag tog upp telefonen och ringde Krewer. Tänkte att hon kanske visste numret till fårägaren eftersom dom inte fått upp några skyltar med nummer ännu, men hon visste inte. Så jag ringde 114 14 (polisen) och fick prata med någon i Uddevalla. Han skickade upp en patrull och vi hjälptes åt att få in fåret i hagen igen. Det gick snabbt och lätt men det var första gången jag sett poliser som fårfösare, haha! Men det gick bra som sagt och sen gick vi hem. Men tog en bild till på fåren i hagen, måste ju bara visa.. Hon uppskattade nog inte riktigt att vara med på bild, eller vad tror ni? Haha!

Så allt som allt var vi borta i nästan 2 timmar. Men det var så himla skönt att komma ut. Funderar på vart vi ska gå imorn. Är så tråkigt att gå samma sträcka hela tiden! Kanske skulle åka till Bjursjön och gå där uppe längst spåret. Får väl se hur jag gör. Är ju hundvakt även imorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *