En dröm – besvikelse

Nu är det inte riktigt så allvarligt som rubriken kanske låter. Men såhär är det. Precis innan jag blev väckt av Tindra så drömde jag en otroligt verklig dröm. Jag drömde att Tindra kommer in till oss och väcker mig, jag kollar yrvaket på klockan och den står på 8.54 och jag blev glad över att jag fått sovmorgon! Sekunderna senare blir jag väckt på exakt samma sätt, Tindra kommer in och väcker mig, jag kollar yrvaket på klockan men den står absolut inte på 8.54 utan den står på 06.40! Känner mig en aning besviken men kliver upp ändå. Man kan ju inte riktigt säga ”gå och lägg dig det är fortfarande natten” haha! Sen hörde jag även att Molly vaknade, annars hade nog jag och Tindra legat och myst en stund som vi brukar.

Jag känner mig aningens piggare i kroppen idag faktiskt. I alla fall än så länge. Jag har fått lite gjort på morgonen. Inte mycket men jag har vikt lite tvätt, startat en maskin + en tork och lagt in allt i garderoberna. Nu har Molly gått och lagt sig igen (hon brukar vila 2 ggr/dag när det inte är dagis) för hon stod och gnuggade ögonen och Tindra ligger här bredvid mig och tittar på Tingeling. Tänkte att vi skulle gå ut och leka när Molly vilat. Vädret ser dock mindre lockande ut faktiskt.. Nåja, det blir säkert bra. Nån som har nått förslag på vad jag och ungarna kan hitta på idag? Jesper jobbar ju även inatt.. BLÄ!

One thought on “En dröm – besvikelse

  1. hihi, så kan de gå..såna drömar är härliga att drömma man kan ju önska att dem var verkliga också:)

    Härlig bild på Molly!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *