Dåligt..

Sorry för dålig uppdatering. Men jag har inte hunnit/orkat sätta mig vid datorn idag. Sitter fortfarande inte vid datorn och kommer förmodligen inte sätta mig där heller! Men kan ta en snabb uppdate vad vi gjort idag. För egentligen har vi inte gjort så mycket.

Var ute på torp en sväng imorse. Kollade runt lite och hämtade även ut resten av orgametrilen jag hade på recept. När den börjar ta slut får jag väl ringa och boka en ny tid med läkaren och se om det gjort nån nytta. Hur som helst..

Sen åkte vi hem och lade Molly för en vila. Tindra gick ut och lekte. Sen har vi spenderat resten av dagen ute. Grillade lite kyckling, käkade och funderade vad vi skulle hitta på. Jesper kom att tänka på en sjö som han badade i när han var mindre. Så vi tog på ungarna badkläder och åkte. Molly älskade att bada där och ”hoppa” från bryggan och så även Tindra. Tycker att det var helmysigt! Synd bara att det var rätt långt att köra (ca. 2,5 mil) annars hade vi nog åkt dit oftare! Jag fick mig även årets första dopp idag! Inte dåligt, haha! Hade det inte varit för att vi badade samtidigt med ungarna hade ni fått lite bilder, men kunde ju inte riktigt ta med mig kameran i vattnet tyvärr. Hade velat ha en vattentät kamera!

Efter badet styrde vi kosan hemmåt, dumpade av thea hemma hos Krewer och sen hem. Då hade vi två trötta barn kan jag lova! Bara raka vägen in i sängen för dom. Och nu sitter vi i soffan och glor på en film som går på femman, snart sängdags även för oss. Ska ju orka upp imorn med. Och imorn får det även bli en långprommis. Tänkte ta egonspåret tror jag. Hoppas att det inte är så mycket folk där så jag kan ha hundarna lösa.

Nä nu ska jag fortsätta se filmen. Fortsätter på fotoutmaningen imorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.