Dag 13 – Min vardag

Ja, det var ju dethär med att fota min vardag. Tycker fortfarande att det är svårt, men en varm sommardag som denna så kan våran vardag ofta se ut såhär, nu blir det rätt många bilder..

Strandhäng med familjen på vackra saxenhof, sen på eftermiddagen var det spring i vattenspridaren som gällde. Underbara dag! Och om ni undrar varför jag gillar saxenhof så mycket har ni svaret här:

Ett underbart ställe! Skulle nog kunna sitta där i timmar och bara vara, njuta av den vackra utsikten, kolla på segelbåtarna, känna doften av havet (även om jag inte är nått stort ”fan” av vad som finns I havet, så gillar jag faktiskt havet..) och vinden i håret. Känna lugnet helt enkelt. Blir dock inte så lugnt med två yrväder, haha!

Fick även med mig en liten bonusbild därifrån idag..på nått sätt gillar jag den..

En fjäder på vift..
Sen börjar det komma något i min rabatt. Solrosorna, minns ni att jag visat dom? Eller det kanske jag bara gjorde på fejjan? Dom är i alla fall en bra bit över en meter höga! Och nu börjar man även skymta något gult där bland allt det gröna. Blomman börjar sakta ta form!

Jag vet, jag är ganska dålig på att hålla mig till en sak. Skulle ju egentligen bli ett inlägg enbart för fotoutmaningen, men jag orkar inte publicera flera inlägg, så nu får det bli såhär!

Tänkte ju även visa vårat nya inköp. Vad tycks om dom matchande grannarna på torsdagsvägen?

Vi har alltså köpt ett STORT parasoll med betongfot (köpte även ett till grannarna då dom också var ute efter ett sånt!) på Ö&B idag. Dom hade stor trädgårdsrea, så för detta parasollet, plus foten, så betalade vi 300kr. Tyckte jag var ett lagom pris för ett sånt! Normalt hade allt gått på ca. 600kr! Nöjd är jag! Nu kan man sitta på baksidan utan att börja koka av värmen. Vi satt till och med och åt där bak ikväll. Underbart!

Med detta tackar jag för mig för denna dagen. Får se när jag fortsätter på fotoutmaningen nu då, haha! Ha en bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.