Dag 11 – Tokigt

Här kommer en bild som får representera ”Tokigt” för mig! Tindra lånade grannens ”hoppboll” och jag lyckades fånga en lite tokig bild på fröken Tindra!

I alla fall om man checkar in ungens min, då är bilden lite tokig, haha!

Kan väl lika gärna fortsätta lägga in resten av bilderna jag har här med. För dom är inte så många.

Min man och dotter. Tindra vägrade vara med på kort, som vanligt nu för tiden. Men tyckte att bilden blev lite mysig i alla fall!

Tindra som var kalasfin hemma hos grannen (dagiskompisen, polaren) Oscar på hans kalas i söndags. Tittar spänt när han öppnar sina presenter!

Min bebistokiga unge Molly. Så fort hon ser en barnvagn med liggdel så ska hon fram och titta! Spelar ingen roll om hon känner människan som kör vagnen eller inte, hon SKA titta på bebisen! Här är det dock grannens lilla Miranda som ligger i vagnen och myser.

Och så en till bild på hoppjerkan Tindra! Hon sa till mig, efter att hon hoppat en stund, att vi skulle köpa en sån till henne. Men hon ville minsann ha en RÖD! Nån som sett sånna, i den storleken (var lite mindre än vanligt), fast röda nånstans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.