Borås djurpark

Där har vi spenderat dagen idag. Det var både trevligt och katastrof på samma gång! Usch och fy säger jag! Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Dagen började ganska bra, i alla fall så bra det kan vara med en trotsig 3-åring. Vi strosade runt, tog en fikapaus, strosade lite till, fotade, sprang, gick och gick lite till. Ungarna fick en flaska efter att vi kollat på björnarna, sen gick vi till sälarna och kikade lite för att sedan landa på lekplatsen. Där lekte ungarna en bra stund. Jag såg Tindra sitta i en ”bil” och köra, tittade bort för att hjälpa Molly ner för rutchkanan, tittar mot Tindra igen och hon är puts väck! Kände paniken stiga, vart är hon? Gick runt, runt på lekplatsen men hon var borta! Ropade på Jesper, som passade våra grejer, vart är Tindra? Han började kolla runt men hon syntes inte till! Han gick bort till sälarna, ingen Tindra, gick bort till andra lekplatsen som låg åt andra hållet, ingen Tindra. När han kom tillbaka stod jag med gråten i halsen.. Då ville jag gå och titta. Gick förbi sälarna och möts då av en elbil (sån som personalen kör) och Tindra satt i bilen! Herregud! Jag började tokgrina och vinka att han skulle stanna, tog upp Tindra och kramade henne och grinade och försökte prata och tacka den snälla farbrorn. Försökte prata med Tindra med men det var inte så lätt.. Då kom en mamma fram till mig och sa att Tindra kommit fram till henne så hon hjälpte henne till personalen, klämde fram ett ynkligt tack till henne med. Hörde ”farbrorn” ropa över radion att dom hittat mamman till flickan, så det var lugnt nu. Herregud så rädd jag var! Är fortfarande lite skakis över händelsen.. Kommer inte våga åka nånstans mer. Varför är det förbjudet med koppel på ungar nu igen?

Hur som helst så blev det ett par bilder i alla fall. Närmare bestämt 47 stycken som jag tänker visa här, egentligen blev det 218, men många är ju nästan likadana/suddiga o.s.v. Så här kommer bilderna i alla fall!

Det var dom bilderna det. Vi hade faktiskt ruskigt tur med vädret. Stod att det skulle regna hela dagen, men det har varit uppehåll och växlande mellan sol och moln, lagom varmt och härligt promenadväder. Det var dock grymt mycket folk! Och ungarna skötte sig ganska bra, i alla fall halva dagen, haha! Molly vilade ingenting under dagen, vilket resulterade i att hon slocknade i bilen innan vi ens lämnat parkeringen! Sen fick hon sova fram till Burger King som kom en bit efter landvetter. Då käkade vi, tjaa Molly grisade mest och Tindra tog bara några pommes, sen åkte vi hem. Blev en liten roadtrip genom Göteborg för att undvika köerna men till slut landade vi hemma runt 18-tiden. Då skickade vi Molly i säng, Tindra var ute och lekte en stund med grannbarnen innan hon också lades.

Jo, just det! Fick nytt köksbord idag med! JIPPIE!!! Blev skitbra i vårat kök! Får väl ta kort så ni får se, men det blir inte idag. För nu ska jag sova och hoppas att morgondagen inte blir fullt lika händelserik…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *