Bilder från Martina!

Ja nu är det inte jag som tagit dessa bilder, men lägger dom under den kategorin ändå bara för att det är bilder. Lättare att hitta om man letar efter nått då! Här kommer i alla fall några av bilderna som Martina tog på mig och ungarna! Och hunden då..

Bilden ovan var nog det snyggaste! Böjde mig frammåt för att fota och hunden hoppar upp och sätter sig på mig, haha! Där satt hon bra!

Lite max-mat innan hemfärd satt fint! Molly gjorde dock som hon alltid gör, trycker i sig dressingen! Sen fick ungarna leka av sig lite i hoppborgen och rutschkanan. Tog aldrig med mig kameran in dit så därför snodde jag hennes bilder, haha!

Just nu sover bägge ungarna! När dom vaknar ska vi åka och handla lite hade jag tänkt. Behöver toapapper och lite annat. Men nu ska jag kika runt lite. Ha en fin dag!

One thought on “Bilder från Martina!

  1. nä för mycket av smaken får du ifrån ädelosten däremot kan du testa att krydda köttet lite innan, vet inte om du har creme fraischen med smak om de då förstör smaken från ädelosten, men krydda köttet:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *