Vilken natt!

Vet inte hur många gånger ungarna har vaknat inatt. Och när inte dom har vaknat så har jag vaknat av mig själv antingen p.g.a hosta eller för att jag blev orolig att Tindra skulle trilla ur sängen för att hon vägrade lägga sig i mitten när hon kom in. Men sen lyckades jag få henne till mitten i alla fall. Men då vaknade hon och ville göra morgon redan klockan 4! Men lyckades få henne i säng igen och hon somnade om. Sen vaknade Molly halv 7..

Jag är trött! Men det finns inte så mycket att göra. Molly var då också trött för hon har slocknat igen.. Så vi får väl se om dom lyckas söva henne på dagis sen eller om vi får hem en ännu tröttare dam där vid 14.

Jag ska i alla fall bege mig ut på en promenad. Funderar på vart jag ska gå. Funderar på om jag skulle gå ner till vattnet. Får se hur jag gör. Men nu ska jag snart börja plocka fram kläder och även väcka lillsnärtan igen. Men ni får ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.