Vilken morgon!

Nu har man satt sig till rätta vid köksbordet och satt igång rix fm. Njuter ganska smått av denna morgonen. Har precis lämnat av ungarna på dagis, lite sent, klockan 9.25! Varför så sent? Jo det ska jag berätta. Ungarna vaknar strax efter fem, men jag är mer död än levande och orkar inte ens kliva upp. Tindra går in i sitt rum och leker och Molly tjoar i sitt rum (i sängen). Efter en stund kommer Tindra in till oss igen och säger att hon vill mysa. Molly har redan somnat om tror jag, för det är knäppt tyst där innifrån.

Tindra lägger sig bredvid mig på min arm och vi ligger och myser. Jag somnar givetvis om. Klockan 8.48 vaknar jag igen och så även Tindra som gnuggar sig i ögonen. Då hade även hon somnat om! 2 minuter senare hör jag att även Molly vaknar till liv. Så vi kliver upp, dom äter välling och jag klär på dom sen går vi till dagis. Fy så skönt det var att få sova den där extrastunden på morgonen! Kunde inte bli bättre! Även om jag hann bli lite irriterad där klockan 5.30 imorse när Tindra vägrade ligga kvar i sängen, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *