Varmt!

Det har det verkligen varit idag. Men inte sådär kvävande varmt utan ganska behagligt faktiskt. För det har kommit ganska sköna vindar, omän varma. Ska bli lika fint imorn, om inte finare, så härligt! Tänkte bara bjussa på några bilder lite snabbt innan jag får sällskap!

Tindra och Arvid sitter och filosoferar i sandlådan. Tindra frågar ingående om dom inte kan gå balansgång. Arvid frågar ”Va?” då han inte riktigt förstår vad hon säger.. Problem problem, haha!
Mina vackra barn! Helt otroligt att jag fick Tindra till att sitta stilla och faktiskt vara med på kort! Stooor WOW-faktor på det! Och för en gångs skull får ni dagsfärska bilder, inte varje dag det händer nu för tiden.. Ska försöka bättra mig, jag lovar!

One thought on “Varmt!

  1. hihi härliga bilder:) håller med om att de varit riktigt kvavt ute huvva men skönt också.

    sv: jo jag kan nog hålla med där, om att emilia är mer lik Cornelia idag än i samma ålder:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *