Våran hund är tillbaka!

Nej, hon har inte varit bortsprungen. Men det är så att jag inte tycker att hon har varit sig själv på ett tag. Inte sen vi var i Göteborg ungefär (slottsskogen ni vet). Hon har varit hängig och slö, inte orkat gå dom långpromenaderna vi brukar gå och inte velat springa i skogen som hon brukar. Men jag tänkte att hon förmodligen var lite trött efter att ha haft en valp hos sig ett tag (mammas hund Nomi). Men hon var ju även så när dom åkt hem och sådär. Men idag, alldeles för en stund sen, kände jag igen Troja igen! Vi gick i fårhagen och hon sprang och skuttade precis som hon brukar, så jag sprang efter henne och busade, jisses vad vi sprang! Jag kastade pinnar och hon fullkomligt flög fram till dom med sina gasellhopp, haha! Så nu är Troja tillbaka på rätt bana igen. Nu är det bara matlusten som ska komma tillbaka också. Men det blir nog bra när vi kan gå våra långa promenader igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.