Uppsvälld!

Känns som att hela jag är uppsvälld. Vet inte om jag samlat på mig vatten eller vad det är. Men magen är så svullen att jag ser gravid ut! Kan ju hoppas att det är tillfälligt. Men nu börjar jag piggna till lite efter dunderförkylningen som drabbade hela familjen under förra veckan så nu blir det att ta tag i träning och promenader igen! Började idag faktiskt, med en timmes rask promenad med bägge hundarna (är hundvakt åt Thea). Det var grymt härligt faktiskt. Får bli en prommis imorn med. Får se om jag kanske tar egonspåret imorn. Beror på hur varmt det är, ska tydligen bli HETT och då är det inte skönt att gå där.. Men vi får se som sagt.

Idag blir det go´mat till middag! Det blir tacos. Det var verkligen ingenting annat som lockade idag så då får det bli det! Längtar redan till middagen.

Sen blev jag lite besviken idag. Hade tänkt kolla på en tunika. Känns som att man vill ha lite nytt och fräscht i garderoben nu. Tror ni jag hittade nått jag ville ha? Nä! Eller jo, testade en klänning på vero moda, men den satt som en säck potatis och jag kände mig ännu mer som en svullen get så jag struntade i alltihop! Får kolla om man hittar nått på nätet kanske.

Gud vad positivt detta inlägget blev då..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.