Tränat och massa annat!

Denna dagen började med en massa bråk. Molly är inne i någon form av tidig trots och jag sätter henne snart på ett bootcamp om det finns?! Hon slåss, skriker och gör tvärt emot vad man säger JÄMT! Jag vet inte vad jag ska göra med henne. Hon kastar saker och är överjävlig mot sin storasyster. Grr!!

Jag kände att jag behövde bli av med lite aggressioner, så när jag lämnat ungarna på dagis stack jag till gymmet. Började lite avslappnat med 10 minuter i solariet (enda tiden som fanns..). Sen pressade jag mig hårt i crosstrainern 10 minuter som uppvärmning. Sen körde jag några övningar med skivstången, sen magmaskinen och även bröstpressen. Körde lite rygg med. Men jag ställde mest in mig på att köra armar, axlar och bröst idag så där lär det nog kännas imorn! Men fyattans vad skönt det var!

Men jag var lite deppad, mina träningskläder passar inte längre och mina skor är trasiga. Så efter gymmet åkte jag och mamma ut till torp. Där köpte jag mig ett par nya brallor, linne och skor! Kan visa en bild på byxorna (snodde en från stadiums hemsida) men linnet fanns inte med där och jag orkar inte dra fram kameran! Såhär ser byxorna ut:
Helt underbart sköna! Och det bästa är väl storleken som landade på en 38:a! Även linnet blev en 38:a! Så kuuuul! Ni fattar nog inte egentligen. Efter att ha gått från en 42 till 38 är STORT för mig. Hade 40 där ett tag med, men det var innan Molly kom till.

Skorna har jag heller ingen bild på, men dom får lov att bli ”dagens fynd”! Jag betalade hela 69:- för dom! Inte illa pinkat. Och det fanns bara 2 par kvar av dom billiga och båda var min storlek. Kände att jag faktiskt hade lite flyt. Hade det inte varit studenten imorn hade jag utan tvekan stuckit till gymmet! Får väl se hur sent det blir där ute, kanske hinner en sväng på kvällen. Om jag orkar efter en sån dag..

Hur som helst så fortsatte dagen, vi hämtade ungarna på dagis och dom var på kasst humör bägge två. Trötta som få! Jag trodde, bokstavligt, att jag skulle flyga i taket! Men jag överlevde tills båda somnade 17.30(!!!). Molly i sin säng och Tindra på soffan i mormors famn.

Sen blev mor min sugen på lite snarra. Så jag var så snäll och tog en promenad ner till skogslyckan i pissregn med två hundar. Det var dock ganska uppfriskande! Och det var ju inte kallt utan ett äkta sommarregn. Visst är jag snäll? Så säg en promenad på ca. 50-60 minuter (inklusive tiden inne på affären) och så gympasset imorse. Blev mycket träning idag, hääärligt!

Sen har vi även avmaskat hundarna idag. Gott att ha det gjort med!

För 10 minuter sen ringde jag till ett företag som heter jobbprofilen. Dom sökte receptionister som kan börja omgående, jobbet är 7-16 och fram till v.33 (toppen för mig!). Han sa att dom skulle ta in ett par på intervju imorn men han skulle höra av sig till mig på söndag OM det var så att ingen av dessa passade för jobbet. För 5 minuter sen ringde min telefon, det var han från jobbprofilen. Han ville ha in mig på intervju imorn klockan 10! TJOHOO!! Önska mig lycka till!

Nä, detta får nog räcka för idag. Krewer ska komma hit och göra slingor på mig! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.