Slottsskogen!

Blev som sagt inget kalasande idag då Molly hade feber imorse. Men hon blev piggare under dagen (hon var dock aldrig hängig..) så vi bestämde oss för att åka till slottsskogen i Göteborg. Så här kommer lite bilder därifrån!

Det är verkligen helmysigt på detta ställe! Skulle nog kunna åka dit själv bara för att gå där! Sen låg ju botaniska tvärs över vägen, och där hade jag nog kunnat gå och fota en hel dag, haha!

Måste även få säga att jag blev oerhört stolt över Tindra som orkade gå där inne en hel dag utan gnäll och utan tjat! Hon var superduktig! Och det var Molly med faktiskt. Hon var facinerad av alla djuren. Och det hon fick springa så blev hon nöjd och satt även nöjd i vagnen. Superduktiga barn vi har! Även hundarna ska ha en eloge som orkade. Men vi försökte vara så mycket som möjligt i skuggan och hade ju med oss vatten och allt. Men dom var duktiga dom med!

Nu kan jag i alla fall lova att vi har trötta hundar! Fick nästan släpa dom hem efter en kvällspromenad i skogen. Kände att jag behövde komma ifrån och bara vara jag lite, fick dock sällskap av grannen Helena, vilket var trevligt!

Nej, nu blir det snart sängen. Hoppas alla hade en lika fin dag som vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *