Regnet vräker ner!

När jag gick och lämnade ungarna på dagis tänkte jag, vad skönt väder det är, det var rätt varmt och blåste inte så mycket. Härligt! Då kunde jag ju ta svängen genom fårhagen efter att vi hämtat Thea. Men vi hann inte mer än in genom dörrarna på dagis innan det började vräka ner. Och då var jag inte lika sugen längre med tanke på att jag inte mår helt hundra. Men jag gick hem och tog på mig regnjackan och sen gick jag och Troja mot Thea. Sen fick det bli en liten omväg hem, men inte alls långt.

Så nu ligger två blöta hundar och stensover. Tog det så på krafterna? Haha! Inte bara jag som är helt färdig? Och jag blir helt slut av bara tanken att vi måste åka och handla. Jag känner inte för att äta för jag känner inga som helst smaker av nånting! BLÄ!

Nä, detta får räcka för denna gången. Ha en trevlig dag!

One thought on “Regnet vräker ner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *