Paltschwimen!

Jag blev så sugen på palt, och så var jag fortfarande hungrig efter middagen då jag inte fann någon riktig ro till att äta, så jag stekte upp lite palt. Gud vad gott det är! Men palt i en redan slö kropp gjorde inte saken bättre, nu är jag tamejfan halvdöd! Men men, sånt är livet!

Tindras ögon är fortfarande bra. Så imorn kommer hon få gå till dagis! Då blir det först en långprommis på morgonen, sen eventuellt att jag drar till gymmet. Känner mig så jävla slö så det är sanslöst! Och det svider i hjärtat att kliva upp på vågen, haha! Så nä, nu får det vara slut på latheten! Kommer ju bli en massa gotta i helgen så jag måste förebygga lite, haha!

Varför så mycket gotta i helgen? Först blir det kalas på fredag för Tindra, då ska bara våra kompisar komma och gratta henne. Funderade på att grilla men enligt vädret nu så ska det komma 34mm regn på fredag, då vette sjutton om det är så gott att grilla!? Men vi får se, ska i alla fall bjuda på lite fika och paj. Sen är det kalas på söndag med, då ska Tindras släktingar komma och gratta henne och då blir det ju tårta och sånt. Men vi får se, kanske hinner med nått gympass i helgen med! Men, som jag säger, jag har inte planerat nån beach 2011 ändå, och jag tänker inte stanna upp hela mitt liv och inte unna mig nått gott ibland bara för att jag tränar och vill gå ner i vikt. Det blir ingen lycklig av kan jag lova, haha!

Gud vad rörigt detta blev då..  Blir att glo på film ikväll med, var nån på sexan tror jag..en thriller. Blir nog bra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.