Morgon igen..

Får nog ge upp detta med att sova utan blöja ett tag till.. Någon som har nått tips? Det hjälper inte att sluta ge välling, det har vi provat. Det hjälper inte heller att väcka henne mitt i natten för att kissa, för hon vägrar göra det. Nått bättre tips?

Idag pissregnar det! Får väl se vad man hittar på idag. Varmt är det både ute och inne så man håller på att krevera! 26 grader inomhus är FÖR mycket!

Men nu blir det att göra iordning kidsen och plocka fram allt som ska med! Och föresten, om ni undrar, så börjar jag tröttna på att blogga! Man får ju inte ens respons på bilder och sånt längre så det kommer nog bli lite sämre uppdatering i framtiden. Skriver när jag har nått att skriva om!

3 thoughts on “Morgon igen..

  1. jobbigt med det kvava men hoppas de kan komma liten åskskur så de rensar ur luften lite.

    tyvärr har jag inget tips till dig ang Tindra:/

    ha en härlig dag

  2. Hej gumman,
    Förlåt att jag inte skriver när jag läst din blogg, det gör jag ju flera gånger per dag, men känns som lite onödigt nu när jag är nere hos er. Men du får absolut inte sluta, när jag nu kommer hem är det ju det jag gör varjedag, och din kort och skrivandet betyder ju allt för mej, så snälla försök ett tag till, jag vet ju att många läser och jag hoppas att dom även börjar ge dej respons på bilder och text. Måste bara undra vart du får din ork och energi ifrån, inte fan e det då från mej du ärft det, men det e klart din pappa har ju sprungit i skog och mark, samt tävlings cyklat m.m så du har det väll från han. När du nu kommer hem från gymmet så har jag jobb åt dej, du ska få lägga in alla bilder som du tagit efter den dagen vi var till havet med hundarna, göteborg och ja du vet allt du tagit på minnes kortet så att jag får dom i min dator med, jag har ju inte tagit ett kort, litar ju på dej och din kamera tar ju hundra gånger bättre än min, samt bilderna som du har på Jennifer, nåja du kommer ju snart hem så//¨älskar dej

  3. hej vi bara fortjätte som vanligt, de va väll kanske 6 nätter hon kissa på sig sen har de inte hänt… tror att de e svårt att sluta när man har börjat, så håll ut. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *