One thought on “Mina vackra!

  1. Hej gumman.
    Måste bara säga att Tindra såg då lite piggare ut i ögonen i dag, och sedan som sagt den stora frågan, ska jag köpa nått till lillgumman eller skicka pengar? Jag sätter ju in åt dej den 27:de och i så fall om det går bra så sätter jag även in så att du kan köpa till Tindra från mej eller om du lägger i hop med annat, hör bara av dej så jag vet hur du vill. Jag kan ju inte skicka när hon fyller år då jag inte hunnit få något då som du vet. I dag har vi varit på bilbingo men det vart ju inget som vanligt, några chanser men ”åssit” annat. Hoppas att ni snart piggnar till där nere och att både ni och vi får sommar snart, saknar er massor ska du veta, nä nu e det sängen som hägrar. Ha det så bra så ringer jag snart,,, många kramar mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *