Kraxar som en kråka!

Tindra har blivit hes. Inte så lite hes heller, man hör knappt vad hon säger. Kraxar som en kråka gör hon! Stackarn. Kan vi inte få bli friska snart? Och få tillbaka sommarvärmen! Idag överväger jag att ta fram vinterkläderna igen. Det är skitkallt och det blåser. Dom säger att det ska börja regna med, men det kanske börjar snöa? Vem vet.. Jag är så jävla trött på detta skitväder att jag vet inte vart jag ska ta vägen snart!

Idag blir det att åka en sväng till Hogstorp tillsammans med grannarna. Dom har tydligen nått midsommarfirande där som dom brukar åka till. Så det blir nog bra.

Gårdagskvällen spenderades också med grannarna. Det blev en supergod grillad kyckling med egen marinad (gjord på sweet chili, soya, honung, chilipulver och curry), klyftpotatis och min vitlökssås (dock utan avocado denna gången). Jag åt tills jag höll på att kräkas bara för att det var så gott!


Ikväll är också tanken att vi ska grilla. Men det ska som sagt regna så jag vette fan. Kanske får ”grilla” fläskfilén i ugnen istället.. Vi får se helt enkelt. Kan ju alltid hoppas att vädergudarna är på våran sida ikväll! Troligtvis inte, men hoppas kan man ju!

Annars får jag önska er alla en riktigt trevlig midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.