Jag visste det!

Varför skulle jag få det klockrena jobbet med perfekta arbetstider? Kommer aldrig hända. Vad föll det på denna gången då? Jo, att jag ska börja plugga till hösten. Han vågade inte chansa OM det nu skulle bli så att dom behöver någon till hösten. Dom skulle inte ha tid att lära upp någon ny liksom. Men han hade sagt det att OM jag behöver extrajobb eller eventuellt jobb när skolan är slut så måste jag höra av mig! För han gillade mig och tyckte att jag var en väldigt go´ tjej. Det tyckte även Jocke på jobbprofilen, dom var väldigt nöjda med mig båda två! Så Jocke skulle kolla runt och han skulle ringa mig direkt om han hittade nått annat åt mig. Så det är väl bara fortsätta hoppas antar jag.. Men hur länge kan man överleva på hoppet?

Nu blir det en film med syrran. Blir en skräckis idag. Den heter Insidious eller nått sånt, får väl se vad det är för nått.

One thought on “Jag visste det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *