Hur gick det till?

Vaknade inatt klockan 04.26, då låg jag tvärs över sängen och Tindra låg bredvid mig på alla kuddar. Hur hamnade vi så? När kom Tindra in till mig? Jag somnade rätt omgående efter att jag gått och lagt Tindra i sin säng, och lagt mig själv. Var helt slut! Hade tänkt gå och lägga mig redan klockan 21, men då vaknade ju Tindra och hostade så att hon kräktes inte mindre än 3 gånger. Så jag kom inte i säng fören 22.20 och jag LOVAR att jag somnade absolut senast 22.30! Så därför fattar jag inte hur vi hamnade i den ställningen i sängen och när hon kom in. Det kommer nog förbli en gåta. Och min stackars gubbe fick inta soffan.

Vad händer idag då? Jag vette fan! För det spöregnar och ser inte ut att sluta inom det närmsta dygnet. Fasen vad tröttsamt! Vet inte om det blir nått kalas idag heller eftersom Tindra fortfarande är sjuk. Har inte tempat henne idag men hon är lika varm som igår så feber har hon. Nåja, vi får väl se. Hes har hon blivit med.. Stackars plutta! Men hennes energi är det inget fel på i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *