Hur gick det?

Intervjun kunde nog inte ha gått bättre än den gjorde! Han var väldigt positiv till att ha träffat mig och allt kändes väldigt positivt faktiskt. Han sa att han skulle lägga fram detta för företaget i fråga och sen skulle han höra av sig till mig under eftermiddagen. Detta gjorde han också och jag ska till företaget på måndag och träffa chefen och sådär. Så ja, nu är det bara hålla tummarna på måndag istället! Tjohoo! Det står mellan mig och en tjej till.

Men det var som jag berättade för Jesper. Det var som att han redan letar ett ”eventuellt” jobb till mig om inte detta skulle bli något. Han har frågat en massa om min tid som budbilschaufför och mest om lagerjobbet och att jag kört truck m.m. Så blir det inget där kanske jag får nått annat? Jag fick nästan den känslan. Men vi får se helt enkelt. Jag känner mig väldigt positiv till allt i alla fall.. Även om jag ofta blir positiv och det skiter sig så känns det lite annorlunda nu! Bara fortsätta hoppas!

Nu har min mamma åkt hem. Kändes faktiskt väldigt tomt att komma hem. Hon är dock fast i Göteborg med tågförseningar och grejer. Dom skulle visst få x2000 till stockholm och byta där. Massa krångel! Tycker synd om henne då tåget annars skulle gått direkt till Älvsbyn. Vi får väl se när hon kommer iväg.. Får hoppas att hon slipper vänta allt för länge!

Imorn blir det en hektisk dag igen. Vi ska hämta syrran på tågstationen och sen ska vi faktiskt ner till stan och åka lite karusell med kidsen. Bengts tivoli är i stan så vi tänkte gå där en sväng. Men nu ska jag snart väcka min gubbe som tog sig en liten powernap, han behövde nog det efter att ha kommit i säng 4 och upp vid 9.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

One thought on “Hur gick det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *