Good morning sunshine!

Solen skiner, hemmet är hyfsat städat, ungarna är glada och det är varmt. Kan en morgon starta bättre än så? Ja, sen rullar MTV också för att ungarna ville ha musik och dansa! Mina små underbaringar! Fast där var det absolut ingen bra musik så dom tröttnade lika fort som jag. Drog igång spotify istället, får vi se hur länge dom dansar.. Dom har redan tröttnat.

Sen har mitt spotify i den bärbara datorn blivit helt knasigt. Vet inte vad som har hänt eller varför det blivit så. Men det låter som att man har ett band i en bandspelare som plötsligt går saktare så musiken låter konstigt, förstår ni då? Helt knäppt är det i alla fall.

Vad händer en dag som denna då? Jo, Lena kommer hit en sväng på förmiddagen och ska kika på Troja. Sen måste vi handla, som vanligt. Vet inte ens vad vi ska äta idag. Förslag någon? Man känner ju inte direkt för att äta någon varm mat när det är såhär varmt ute. Men det löser sig säkert. Sen, om det finns någon tid över, tror jag att jag ska lägga mig i solen en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.