God morgon!

Blir en dag till hemma med ungarna. Men idag är dom piggare båda två! Så idag ska vi gå ut och leka en stund och se hur det går för Tindra och hennes hosta, går det bra så kommer dom få gå till dagis imorn! Tindra tjatar så om sitt dagis!

Fick lite sovmorgon idag! Eller det beror på hur man ser det. Tindra klev upp klockan fem, men jag lade mig på soffan och slumrade medan hon lekte med sina nya leksaker. Det tog Max en halvtimme, sen kommer Tindra och kryper ner under täcket och somnar om. Så vi sov ända fram till åtta! Vilket var välbehövligt efter gårdagskvällen som gjorde att jag inte kunde somna..

Vad var det då? Jo, jag upptäckte att jag hade fått en fästing! Fy fan vad äckligt rent ut sagt! Alla som känner mig vet vilken jäkla fobi jag har för småkryp och fästingar speciellt! Men Jesper plockade den, jag tvättade rent och sen hade jag krypningar över hela kroppen så jag hade svårt att somna om.. Äckligt, snuskigt, vidrigt!

Men nu måste jag byta bajsblöja! Kanske kommer upp lite bilder under dagen, annars kommer dom ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *