Gäsp!

Gud vad trött jag blev! Kom från ingenstans.. Samtidigt är jag rastlös och sitter och funderar på att dra till gymmet en sväng. Men vädret ser lite ostabilt ut och jag får ju antingen gå eller cykla dit. Jaa, jag får fundera en stund till helt enkelt.

Idag var sista workshopen på eductus. Ganska skönt kan jag tycka! Nu har man inget krav att gå dit tisdagar och torsdagar längre. Dom skulle tydligen börja om med workshopsen i september med nya ämnen, men då är ju inte jag kvar där så det rör inte mig. Nu sitter jag bara och längtar till skolan börjar. Konstigt att man kan längta till något sådant, haha! Men jag ser fram emot kursen och det kommer säkert att bli bra. Det enda jag är orolig över är matten! Men det kommer nog gå bra det med.

Föresten, ingen som vet nått om tivolit som byggt upp i stan? När öppnar dom? När ska det vara?

One thought on “Gäsp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.