Fina presenter!

Tänkte bara berätta för er vad Tindra fått i present. Har inte tagit kort på nått av det egentligen men jag skriver en liten lista.

Tröja av Nixuz och Julia
Byxdress (korta ben, syntes lite på bilden som jag lade in igår) av Malin Krewer
Villa villerkulla och pippi-figurer av Frida och farfar
Hoppetossa (Pippis pappas båt), pippi-figurer, bilar från ”Cars” av farmor, Bengt och Felix
Pengar av Jespers mormor

Och herregud vad glad hon blev för alla presenter! Hon har lekt som sjutton med alltihop! Även Molly fick presenter. Hon förstår ju inte riktigt att det är Tindra som fyller år, så hon fick paket hon med. Hon fick en docka av farmor och en egen bil från ”cars” av Felix. Så hon var rätt nöjd hon med! Även om hon också tyckte att ”pippi-huset” var en rolig grej och Tindra låter henne vara med och leka, helt otroligt!

Hon har inte fått sin present av oss ännu, det beror på att vi tycker att hon ska få paket även på sin födelsedag trots att kalaset var igår. Så på onsdag kommer hon få ett ”bilgarage” från just ”Cars”, därför hon fick bilar därifrån. Det följer nämligen bara med en bil i garaget och det är Blixten. Men det finns hur många som helst som man kan köpa som passar. Så det lär bli några bilar också av dom vi kommer få pengar av bl.a. mamma och Jespers mormor.

Ja, det var det! Jag har inte lagt in några bilder än, får bli sen när jag har tid att sätta mig vid den stationära datorn. Gubben är hos farbror doktorn nu (misstänkt halsfluss, igen.) och sen får det lov att bli mat! Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *