Fick inte!

Ringde sjukvårdsrådgivningen förut i hopp om att kanske få tabletter istället för flytande. Tänkte köpt den där medcoat också för den funkar ju även med delade tabletter, men nej! Dom skriver inte ut tabletter till så små barn för dom kan inte svälja dom. Så det är bara fortsätta pina i henne den äckliga flytande sörjan..

3 thoughts on “Fick inte!

  1. Fy för kåvepenin och oförstående människor, ett tips till nästa gång dock, be om att få Amimox istället för kåvepenin, den är lite ”godare” (tyckte iaf Belles) och ska ha samma bakteriespektra som kåvepeninen.

    Kramar Lina

  2. Surt! På nåt sätt känns det som att det vore upp till föräldern att bestämma, för nog KAN även små barn svälja tabletter. Jag VET, Oscar har svalt både kapslar och tabletter sedan han var 1½ eller nåt (innan dess öppnade vi kapslarna och krossade tabletterna i puré, kräm). Och även om det är vardag för honom så skiljer ju sig inte hans svalg från någon annans…. Men, men värt ett försök iaf….

  3. Vi har alltid fått tabletter, vet ej vad dom heter. Och vi löste upp tabletterna i lite jos och hade i vällingen, blev mycket välling några dagar, men vi fick i honom. Hoppas det löser sig för er.
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.