Falskt alarm?

Lägger mig bredvid dotra nu som är vaken. Hennes ögon är inte ens lite kletiga nu.. Kan det ha varit något så snabbt övergående eller hade hon fått skräp i dom? Svårt att veta.. En riktig tjötröv är hon i alla fall! Hon tjatar om ugglor och lejon. Hon säger att lejonen bor i skogen! När jag säger att dom bor i djungeln så säger hon bestämt nej! Dom bor minsann i skogen! Så då vet ni det, haha! Ugglorna bor också i skogen. Och alla djuren med, för det sa hennes pappa!

Sen pratar hon om pappa. Att pappa jobbar och lastar vagnarna på släpet och på bilen. Även att han kör lastbilen. Hon frågar också varför pappa vill jobba hela tiden? Det är inte så lätt att förklara för henne att han inte vill jobba hela tiden men han måste. Lilla snärtan saknar nog att ha sin pappa hemma på kvällarna.

Nu säger hon att hon vill åka och titta på lejonen och tigrarna nån annanstans! Haha! Och ugglorna låter hoho! Nä nu får jag nog säga god natt! Kan inte koncentrera mig när Tindra ligger och tjötar, hahaha! God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.