De gångna dagarna..

Tänkte bjuda på lite bilder från de gångna dagarna.

Ni kan ju klicka på bilderna för att se dom lite större. Sen längst ner i inlägget ser ni en siffra och en pil, där klickar ni för att komma till nästa bild. För er som inte redan förstått det.

Vad har vi gjort idag då. Varit och handlat jord och gräsfrön och käkat lunch, varit ute och lekt, ungarna har badat i poolen, busat, grillat och bara myst. Fick även besök av Nixuz och Julia vilket var väldigt trevligt som vanligt! Nu på kvällen åkte vi ner till stranden så att hundarna fick bada och Tindra blev helt frälst! Nu tjatar hon om att hon vill dit igen, så vi får väl se när nästa gång blir.

Imorn verkar vädret bli lite tråkigare. Det ska bli mulet men fortfarande vara 22 grader varmt, så det kan nog vara rätt skönt att slippa den stekande solen nån gång ibland, typ var tredje dag så att brännan hinner sätta sig, haha! Men så länge inte ”moder natur” tar det för vana att det ska bli dåligt väder..

Nä, nu börjar jag svammla igen. Undra om man skulle plocka fram en påse bullar och dricka med iskall mjölk..låter gott inte sant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.