Bildregn!

Ja, nu kommer det komma en jädrans massa bilder! Från hela helgen.. Tog tyvärr inga bilder när vi grillade och så, fråga mig INTE varför.. Men dessa bilder räcker nog kanske. Kan väl börja med fredagens bilder då kanske! Då vi var uppe i Hogstorp och dansade runt stången.

Det var faktiskt rätt mysigt att vara där uppe. Men tror att det skulle vara roligare utan barn, med lite alkohol i kroppen så att man kunde gått och gjort 5-kampen. Haha! Nää, men det var allt bra där.

Igår åkte vi ju som sagt till Universeum i Göteborg. Trodde faktiskt att Tindra skulle vara lite mer intresserad men hon ville bara springa igenom allting. Hann knappt stanna och fota nånstans. Men jag fick ihop en drös med bilder i alla fall. Och här kommer dom.

Står och väntar på hissen upp till början..
Som sagt, blev endel bilder i alla fall! Men nästa gång satsar vi nog hellre på skara sommarland eller Liseberg!

På kvällen igår drog ju jag och Malin ut till Lysekil. Men det har jag ju redan berättat vad jag tyckte om det. Bilder? Haha!

Malin rockar, och ett par killar som kände för att bada. Det var allt som fastnade på bild under kvällen!

Nä, nu ska jag snart inta soffläge tror jag. Finns ändå inget annat vettigt man kan göra! Hoppas att alla haft en trevlig kväll och att ni supit lugnt!

3 thoughts on “Bildregn!

  1. å va mysigt ni ser ut att ha haft det! hoppas verkligen att vi kan komma ner till gbg på semestern, hoppas hoppas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *