Bad och bus!

Idag har det badats. Jag trotsade förkylningarna lite och biter mig i tungan och hoppas att det inte blir värre. Men med den härliga värme som varit idag kunde jag inte göra annat än att låta ungarna bada!

Sen hade jag även turen att jag fick ha bilen hemma idag! Söta Krewer lånade ut sin bil till Jesper, hehe. Då packade jag, Krewer och ungarna in oss i den kokheta bilen (som att inte värmen ute räckte?!) och drog till stranden. Molly var lite skeptisk till havet, men lite bus med Malin fick även henne att skratta i vattnet! I hopp om svalka så var det förgäves, vattnet var så varmt att det inte ens kylde av oss lite, hehe. Men det var härligt och ungarna njöt, så även vi vuxna! Vi kunde bara sitta stilla och titta när ungarna busade (efter att vi gått upp ur vattnet) och njuuuta! Barnen skötte sig exemplariskt och ja, det var bara hur skönt som helst!

Tindra blev helt frälst i maneter. Hon tog upp dom och lade dom i hinkarna. Sen hörde vi ”mammaaa, jag hitta en till!!” hahaha! Gullunge! Morsan i familjen är dock livrädd för asen och tycker att dom är fruktansvärt äckliga! Även Molly blev lite facinerad av slemhögarna.. Aja, det var tur att inga brännmaneter syntes till i alla fall. Nej tacka vet jag sötvatten!

Vad har vi mer gjort idag? Vikt tvätt och gjort slingor! Mitt hår blev mycket fräschare och lite ljusare. Får se om jag orkar ta kort på det imorn. Nu har jag då så satans ont i min rygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Alltså det är helt jäkla sjukt! Kanske dags att ringa farbror doktorn snart? Jag får nog sova på saken…

One thought on “Bad och bus!

  1. Hej Malin,
    Har inte vart inne på din blogg på evigheter, vad stora dina tjejer har blivit. Jättefina! 🙂
    Såg att du skrivit om ryggont och vill bara tipsa om att ta kontakt med en naprapat. Jag hade riktigt ont i ländryggen i vintras (efter förlossning och lyftande av barn/bäbis) och fick bra hjälp.
    //Veronica (grynet_å_jag på VMB)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.