Vilket jäkla väder!

Men jisses vilket jäkla väder! Det stormar som bara den! Nu behöver jag i alla fall inte oroa mig för att komma ihåg att köpa klädnypor, för våran torkvinda har precis knäckts i vinden. Nej, jag skojar inte, den har gått av! Titta själva:

Får väl se om vi köper en ny kanske. Jag kan dock erkänna att jag aldrig använt den. Jooo föresten, det har jag visst! Jag hängde ut täcken och kuddar på den en gång, haha! Aja, vi får se, dom är ju inte så dyra att köpa faktiskt. Det värsta är att vinden inte verkar vilja ge sig heller! Och det ska tydligen blåsa lika mycket imorn. Så segt!!

Nu har man precis lagt kidsen och även min mor har gått till sängs så jag är ensam vaken. Eller nja, Tindra sover inte än, hon kollar på film i våran säng. Vi tänkte att hon får sova med oss medan min mamma är här så får hon ta Tindras säng. Blir bäst så.

Snart får det bli en dusch, men först lite kvällsmat..

One thought on “Vilket jäkla väder!

  1. Tack så mycket att du tror att vi klarar potträningen med bägge två. Du är en av få kan jag säga. Det är ingen som tror att Alma kommer att klara det hon är ju så liten…. ja visst hon blir två i höst och hon är torr om natten redan även om hon har blöja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *