Vilken dag!

Rantat runt värre än jag vet inte vad! Och skämt bort våran dotter mer än nånsin.. Nästan så att man skäms, haha! Hon fick sig en sparkcykel när vi var på rusta, hon fick själv välja färgen och det blev svart. Sen träffade vi Krewer en snabbis och då hade hon med sig en liiiiten liten husmus och Tindra blev helt tokig! Hon ville ha en muuus! Så vi åkte ut till djurmagasinet för att titta och hem kom vi med en liten guldhamsterunge, bur, spån och allt som behövdes. Bortskämd eller? Det var en hane och vi frågade Tindra vad han skulle heta, vad tror ni hon svarade? Kille! Han ska heta Kille! Så det är hans namn. Det är ju hennes så hon får ju faktiskt bestämma! Söt är han i alla fall.

Vi var ju inte bara på rusta för att köpa en sparkcykel, det var ju en impulsgrej, men vi köpte inget vettigare ändå. Lite tvål, ostbågar och en boll till Molly. Sen åkte vi ju även hem till Lena och hämtade maten till Troja, så nu har vi en hel säck med mat! Skönt att slippa tänka på det på ett tag. Hon har ju ätit väldigt bra nu för nu har hon ju konkurens också, hehe. Men det blir nog bra, vi ska nog få upp henne i vikt!

Nu har Molly precis lagt sig, hon var rätt trött. Tindra sitter här bredvid mig i soffan och äter välling. Hon får nog också gå och snarka om en stund, men hon slocknade ju i bilen förut så vi får väl se hur lätt det går. Ha en fortsatt trevlig kväll i alla fall!

One thought on “Vilken dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.