Solen skiner!

God morgon på er! Solen skiner ute, men det är inte speciellt varmt. Molly sover (07.29) och Tindra sitter här bredvid mig och äter sin välling. Hundarna ska snart få frukost dom med. Vid 9 ska kidsen till dagis och jag ska ut på promenad med hundarna tillsammans med Malin och Thea. Ska bli skönt att komma ut igen, har varit lite dåligt med det nu dom senaste dagarna. Det har väl sina anledningar men ändå..

Efter promenaden så sticker jag iväg till NÄL för att hälsa på mamma. Tänkte stanna tills ronden har gått så att jag får veta om hon får komma hem eller inte. Kan ju hoppas att hon är hemma i alla fall! Förhoppningsvis kommer ronden vid lunch om dom inte har ändrat dom tiderna. Har för mig att det var vid 12, men får väl kolla när jag kommer dit.

Nä, frukost till hundarna kanske? Dom sitter och tittar bedjande på mig, hehe!

One thought on “Solen skiner!

  1. Jisses så fint det har blivit på bloggen din ! VAr ett tag sen jag var in tyvärr … brukar läsa varje dag annars även om jag inte skrivet nått .
    Hur går det med din mamma ? Har hon fått komma hem än ?
    Tänker på er !
    Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *