Mycket om allt!

Tar dock allt under kategori kropp&hälsa ändå..

Mamma fick komma hem idag. Hon är piggare och det märks. Men hon hade/har dubbelsidig lunginflammation så det tar ju på kroppen.. Men som sagt så är hon hemma nu och det känns skönt!

Nu på kvällen stack jag iväg och tränade. Det var oerhört skönt och jag pressade ordentligt! Kanske lite för mycket med tanke på att jag egentligen skulle cykla hem.. Men det orkade jag inte.. Benen bar mig knappt. Och jag var sådär härligt skakis i kroppen! Det var ett pass Body Pump jag var på. Kan nog garantera att jag kommer ha ruuuuskig träningsvärk de kommande dagarna! Får se om det blir någon mer träning i veckan. Hade varit kul att gå på ”Girlsnight” som är på torsdag kväll, men vi får se!

Imorn efter att jag lämnat kidsen på dagis så ska vi åka ut till mollön. Ska låta hundarna leka och bada om dom vill det. Ska försöka att inte glömma kameran, kanske ni kan få se lite bilder imorn med. Hade ju behövts för att liva upp denna bloggen lite..

Men nu börjar jag få skrivkramp, skriver från mobilen ju. Sov så gott allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.