Mors dag!

Det är mors dag idag. Och jag kan inte ens åka och hälsa på min mamma på sjukhuset eftersom Jesper jobbar. Känns inte sådär jättekul. Sen är det ju inte allt för roligt att fira mors dag ensam heller. Men det var likadant förra året så det är väl lugnt.. Nää, just nu känner jag bara att hela denna helgen lika gärna kan dra nånstans!

Mamma var inte den första i bekantskapskretsen som åkte in på sjukhuset. I veckan som var så åkte K´s farmor in, sen K´s pappa, grannen och mamma. Vad fan är detta egentligen? Nåja, får hoppas att alla kan tillfriskna snart och återvända hem!

Imorn ska jag åka till mamma efter att jag lämnat ungarna på dagis och gått en promenad med hundarna. Kan vara skönt att slippa dra med sig två rastlösa ungar även om mamma gärna träffar dom med. Hon skulle ju få göra en lungröntgen, får väl se om hon får göra den idag eller imorn. Kan ju hoppas att dom gör den idag så att dom får se om det är nått galet.

Nu har jag precis lagt Molly för att vila, sen tänkte jag faktiskt att vi skulle gå ut när hon vaknar. Dom behöver få komma ut en stund i alla fall, trots att vädret är fruktansvärt tråkigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.